Online telefonszám (virtuális telefonszám). Szerezze be a MoreMins

Bizonyos helyzetekben nem szeretné megosztani a privát telefonszámát? Használja SIM-mentes virtuális telefonszámát vagy úgynevezett online telefonszámát.

Az online telefonszám fizikai SIM-kártya nélkül működik, és nem kell hozzá külön okostelefon! A MoreMins alkalmazásban aktív. 

A MoreMins alkalmazásban annyi online telefonszámmal rendelkezhet, amennyire szüksége van.

Az online telefonszám online működik, így a világ minden táján használhatja roamingdíjak nélkül. 

Használja virtuális telefonszámát (online telefonszám) hívásokhoz és SMS-ekhez. 

A MoreMins több mint 50 ország online telefonszámát biztosítja. Rendelje meg őket több mint 160 országban. 

Rendeljen virtuális telefonszámot a MoreMins webáruházban, használja a MoreMins alkalmazással! Az online telefonszám automatikusan megjelenik a MoreMins alkalmazásban a MoreMins webáruházban történő vásárlás után (kattintson a 'Bejelentkezés vagy regisztráció' gombra a weboldal menüjében).

A MoreMins SIM-mentes online telefonszám egyszerűen egy kényelmesebb módja annak, hogy egy második telefonszámmal rendelkezzen - legyen szó akár helyi, akár külföldi telefonszámról.


Használja virtuális számát:


Az online telefonszám jellemzői:


Hogyan rendelhetek virtuális számot?

1. Menjen a MoreMins weboldal boltjába (kattintson a "Bejelentkezés vagy regisztráció" menüpontra).  

2. Rendelje meg virtuális számát a MoreMins weboldalán, használja a MoreMins alkalmazással. 

3. Töltse le a MoreMins alkalmazást. A megvásárolt virtuális telefonszám automatikusan megjelenik a MoreMins alkalmazásban.


Mennyibe kerül a SIM-mentes virtuális online szám?

Ellenőrizze a különböző országok telefonszámainak árait a weboldal boltjában vagy az Árak mellett (ezt a részt a MoreMins weboldal menüjében találja).  

A virtuális mobilszám megrendeléséhez lépjen be a MoreMins weboldal boltjába (kattintson a "Bejelentkezés vagy regisztráció" gombra a weboldal menüjében).


A MoreMins több mint 50 ország online telefonszámait (virtuális telefonszámokat) kínálja. 

Íme néhány közülük:

További információk a MoreMins weboldalon található üzletben. Kattintson a 'Bejelentkezés vagy regisztráció' gombra a weboldal menüjében.


Online telefonszám az Egyesült Királyságban (UK) - a legolcsóbb a világon

A MoreMins nagyon olcsó brit virtuális telefonszámot és olcsó amerikai virtuális telefonszámot kínál. Már 0,49 €/hó (£€$) .

Ez az ár tartalmazza a virtuális mobilszámot és korlátlan mennyiségű bejövő SMS-t. Ezen kívül néhány ingyenes teszthívást és SMS-t is kap. Minden új fiók automatikusan 15 p (vagy 15 c) kimenő hívásokra és SMS-ekre.

Később feltöltheti számláját a MoreMins webáruházban. Az Android felhasználók a MoreMins alkalmazásban is feltölthetik számlájukat.

A kimenő hívások ára a hívni kívánt országtól függ. Kérjük, ellenőrizze a MoreMins olcsó nemzetközi hívásdíjakat. Ellenőrizze a MoreMins SMS tarifákat.

A kimenő hívások és SMS-ek díja a MoreMins számlaegyenlegének feltöltéséből kerül levonásra.


Hogyan működik egy virtuális szám?

- Bejövő SMS menjen a MoreMins alkalmazásba, az Üzenetek részbe.

- A kimenő SMS-ek a MoreMins alkalmazáson keresztül, az Üzenetek szekcióban érkeznek.

- A kimenő hívások a MoreMins alkalmazáson keresztül történnek:

- A bejövő hívások a MoreMins alkalmazásba mennek. De a bejövő hívást az okostelefon fő képernyőjén is láthatja.


Hogyan lehet megújítani vagy törölni a virtuális mobilszámot?

A virtuális MoreMins szám 30 napig érvényes.

Válassza az előfizetést, ha szeretné, hogy virtuális mobilszáma hosszabb ideig legyen érvényes. Bármikor lemondhatja azt.

Lehetőség van arra is, hogy minden hónapban megújítsa ezt a szolgáltatást. De mindenképpen legkésőbb a 30. napon újítsa meg, ha továbbra is ugyanazt a számot szeretné használni. Kattintson a "Megújítás" gombra a virtuális telefonszám mellett.

Ha nem újítja meg, a virtuális szám 30 nap után automatikusan megszűnik.


Hogyan rendelhetek MoreMins online telefonszámot?

Az iOS-felhasználók a legjobb online telefonszámok árait a MoreMins webshopjában találják (kattintson a "Bejelentkezés vagy regisztráció" gombra a weboldal menüjében). Vásárolja meg SIM-mentes virtuális telefonszámát a weboldalunkon, használja a MoreMins alkalmazással.

Az Android felhasználóknak le kell tölteniük a MoreMins alkalmazást, és a Fiók -> Áruház -> Számok menüpontra kell menniük a virtuális számokért. De megvásárolhatják őket a MoreMins weboldal boltjában is (kattintson a 'Bejelentkezés vagy regisztráció' gombra a weboldal menüjében).